Välj en sida

Säljoptimera Sverige AB

Företaget drivs av grundaren och ägaren Dennis Forslund. Dennis har arbetat med försäljning i hela sitt liv och brinner enormt för ämnet sälj. Flera år av erfarenheter inom butiksförsäljning, webbförsäljning, telefonförsäljning och uppsökande försäljning. Utöver det har han även arbetat ett antal år som ledare och säljcoach.

Erfarenheter från ett flertal branscher har gett en bred förståelse för olika arbetsmetoder och tillvägagångssätt. Tack vare säljutbildningar, både interna och externa, kombinerat med tusentals säljtimmar så finns en stor kunskapsbas som tillsammans bidragit till att utveckla Säljoptimera Sverige ABs säljmetodik, som till stor del handlar om att sätta människan i fokus. För det är ju människor som gör affärer med människor. Utöver detta så läggs en stor vikt vid att träna säljarens kanske största tillgång, modet. Frågeställningar och säljteknik är givetvis också viktiga delar i konceptet, allt för att kunna stärka individen till fler och större affärer.

För att kunna göra ett bra jobb där alla parter i affären är vinnare, krävs ett antal ingredienser, de flesta har du redan. Vi hjälper er bara att använda dem på bästa sätt och optimera receptet till framgång. Principerna är enkla och alla ska efter utförd utbildning känna förståelse och trygghet i att jobba efter dessa. Fördelarna är många och vinstpotentialen är enorm. Dennis Forslund har själv vunnit en rad säljtävlingar genom åren, bl.a. årets säljare, kvartalets säljare vid fem kvartal i rad, månadens säljare samt diverse andra större och mindre säljtävlingar. Den stora drivkraften har alltid varit att, ”man blir aldrig bäst om man inte hela tiden vill bli bättre”. Detta mantra är en av grundpelarna i företaget. Vi brinner för att se dig och ditt företag att lyckas. Om du vill utveckla företagets sälj tveka inte, utan kontakta oss redan idag.