Välj en sida

Säljoptimerande tjänster

Här nedan ser du vilka lösningar vi har att erbjuda för optimerad försäljning.

Inspirationsföreläsning

Här boostar vi säljkåren, kassapersonalen, kyparen, ordermottagaren eller hela företaget till att våga skapa fler och större affärer. Vi berättar om merförsäljning, “våga fråga” samt ger allmänna tips och trix som leder till smartare försäljning. Upplägget är 2 x 45 min dragningar med en kort paus däremellan.

Utbildning

Vi skräddarsyr utbildningar beroende på ert behov och storlek av grupp. Utgångspunkten är alltid Säljoptimera Sveriges säljmetodik där individen är i centrum.

Grundupplägget bygger på två halvdagar med 1-2 veckors mellanrum. Detta för att man ska få chansen att testa sina nya kunskaper i praktiken. Under första dagen går vi igenom grunderna och innebörden av begreppet sälj. Vid andra tillfället går vi igenom utfall och resultat sedan första träffen. Utöver detta går vi även igenom hela säljprocessen igen från leads till uppföljning, allt för att optimera varje affär. Här är det viktigt att alla deltagare känner att de har förstått och kan känner sig delaktiga, vilket är vår uppgift.

Tips! Utbildingen når optimalt resultat då de följs upp med individuella coachsamtal.

Coachning

Alla behöver vi peppning och nya perspektiv för att nå nya höjder. Med ett utifrån-perspektiv, hjälper vi individen att se och ta chansen att uppnå större mål. Säljoptimera Sverige erbjuder ett individuellt anpassat upplägg med coachsamtal om 30-60 minuter. Dessa samtal sker antingen face-to-face, via Skype eller via telefon. Ni kan investera i enstaka coachningstimmar, alternativt en timbank med valfritt antal timmar.

Säljuppdrag

Många företag är otroligt duktiga och kunniga på att ta fram nya produkter och tjänster, men alla är inte lika drivna i säljprocessen. Genom att ta hjälp av Säljoptimera Sverige AB kan ni fokusera på det ni gör bäst och samtidigt få tillgång till en professionell säljlösning.

Säljoptimera Sverige AB kan hjälpa dig med din försäljning. Det kan röra sig om att handgripligen ta hand om försäljningen, genomföra marknadsundersökningar, leta upp nya prospects eller vårda och utveckla den befintliga kundstocken.

Kontakta oss för mer information och bokning

15 + 14 =